Travel Beauty Buys

FAVORITTENE VI HAR FUNNET PÅ REISE

Det nærmer seg sommer og ferietid. Tid for å reise, oppdage nye plasser og komme over en og annen ny favoritt. For slik er det jo ofte, man oppdager nye kule merker, heftige butikker og digge restauranter når man er på reisefot. Fremover kommer vi til å dele noen av våre favoritter med dere, skatter som vi har oppdaget på våre reiser. Og her er en beautyfavoritt!

Edward Bess er en tidligere modell som har gjort det stort som makeup designer. Allerede da han var ung, så var det han de tre søstrene hans og moren gikk til når de skulle ha skjønnhetstips. Han debuterte med «The Lip Wardrobe» i 2006, og den solgte ut på et blunk. For meg er Edward Bess en mester på farger og en naturlig look! Han nailer akkurat de rette fargetonene og de rette konsistensene. Også lager han produkter som er perfekte for feriebruk, siden de ofte er multi-use – slik at du kan bruke hvert enkelt produkt til flere ting.

Min absolutte favoritt innen highlightere kommer fra Edward Bess – Afterglow. En highlighter i en dus gylden champagnefarge, helt perfekt til sommerhuden. Den er lett og kremete i konsistensen, super når du vil ha en dewy look. Jeg bruker den både på amorbuen, under øyenbryn, i øyekroken, på kinnbeina, på neseryggen og som en øyenskygge – super versatile! Min andre favoritt er en kremrouge for kinn og lepper, i farge Love Affair. En skikkelig frisk rosa! I sommer har jeg også lyst til å leke meg litt med denne som øyeskygge, slik som Camilla gjorde her, det tror jeg blir fresht!

Edward Bess er et amerikansk merke, så det er å få kjøpt i de fleste storbyer over there. Ellers får du også tak i Edward Bess hos blant annet Lafayette i Paris, hele forhandlerlisten finner du her