On a rainy day

FINE TING Å GJØRE PÅ EN REGNFULL DAG

Grått vær og regn har preget de siste dagene, og det ser ut til at dette skal fortsette litt til. Men det behøver ikke å være så kjipt, det kan derimot være en fin anledning til å få unna litt ting som har stått på to do-lista lenge, eller sette av litt ekstra tid til deg selv.

1. Les en bok! Ta frem den boken du har lengtet etter å starte på, eller sett deg ned med boken du har liggende på nattbordet. Har du ikke en bok liggende? Ta deg en tur på biblioteket – det er så fint å gå rundt der i fred og ro blant alle bøkene, finn noen fine du kan låne med deg hjem! Og har du ikke lest denne enda, så kan den varmt anbefales!

2. Kjøp deg noen nye deilige kroppsprodukter og ta deg et langt, varmt bad. Gjør det ekstra hyggelig på badet med levende lys og blomster i vannet. Test gjerne dette baderitualet.

3. Prøv deg på noe nytt, lag noe fint! Vi har tipset om masse fine DIY-prosjekter du lett kan gjennomføre hjemme. Alt fra bleking av tekstiler, til porselensmaling og hvordan du kan brette en nydelig veske av et silkeskjerf!

4. Prøv en ny oppskrift! Vi har masse deilige oppskrifter her.  Når det er litt grått og fysent så er det ekstra godt med litt comfort food, slik som denne deilige pastatretten eller denne enkle retten kalt scrambled chickpeas.

5. Be noen venner over på kveldsmat! Og server verdens beste varme sjokolade ved siden av. Liker du det litt hot, så kan du prøve varianten med ingefær!

6. Gå en tur i regnet! Eller ta deg en løpetur for den saks skyld. Det er utrolig deilig å komme seg ut, tross regn. Lytt til en god podcast og kos deg. Og det beste med en tur i regnet, det er å komme inn igjen og ta en varm, god dusj!

7. Ta en skikkelig opprydding i klesskapet, sminkepungen og der det trengs.

8. Kryp opp i sofaen og ta et skikkelig Netflix-maraton eller se en fin film. Kanskje du fortsatt har til gode å se GOT-finalen?

9. Øv deg på litt Il bel far Niente – kunsten å gjøre absolutt ingenting.