En litt grønnere hverdag

DIGGE BRØDSKIVER MED ØKOLOGISK PLANTEBASERT MARGARIN

Jeg får ofte spørsmål om hvordan og hva jeg spiser. Jeg begynte som vegetarianer for ca 2 år siden og begynte å legge om til ett plantebasert kosthold. Det vi si at jeg lever mer eller mindre på ett kosthold basert på planter. Jeg blir derfor veldig glad når det dukker opp bra produkter i matbutikken, sånn som Plantego, ett digg «smør» som ikke er laget av meieriprodukter.

Plantego’ smørbart plantefett er et plantebasert alternativ til smør laget av økologiske planteoljer fra raps, kokos og shea- helt uten konserveringsmidler. Det høye innholdet av planteoljer gjør den smøremyk rett fra kjøleskapet. (Bonus!) Også smaker det skikkelig godt på brødskiva! Min sommerskive har friske grønne epler, litt mynte og ett dryss av kanel på toppen.

Eller så det lite som smaker mer sommer enn ferske jordbær på brødskiven!

Det er selvsagt opp til hver enkelt hvordan man velger å leve sitt liv, men at det gjør noe for miljøet å bytte ut noen av dine faste matvarer med plantebaserte produkter har mye å si for meg. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Alle må begynne et sted, så hvorfor ikke begynne med brødskiva du smører til frokost?

Plantego’ økologisk plantefett er tilgjengelig i de fleste Rema 1000-butikker og i utvalgte Meny og Spar-butikker i hele landet.