Choose your crystals

HVORDAN VELGER DU DINE KRYSTALLER

Er du nysgjerrig på krystaller og har lyst til å skaffe deg din første, men du vet ikke helt hva du skal se etter? Vel, det behøver egentlig ikke å være så veldig komplisert. I bunn og grunn så kan du ta utgangspunktet i hvilke stener du tiltrekkes av – er det en spesielt sten du føler deg trukket mot – følg magefølelsen din.

Men så er det kanskje slik at man ikke kjenner helt denne tiltrekningen da, og det ikke er så lett å lytte til intuisjonen sin i dag. Da kan du kjenne litt etter på hva du føler, og hvor du er den dag i dag – skjer det noen spesielle ting i livet ditt som du skal ta hensyn til? De ulike krystallene sies å ha ulike energier og egenskaper – les litt om de ulike krystallene og du vil nok få en følelse av hvilken krystall som kan være riktig for deg. Hold den litt i hånda di, kjennes det riktig?

Og husk, ikke overtenk det hele – men stol på tiltrekningens kraft! Har du lyst til å lese litt mer om hvor du kan kjøpe krystaller, sjekk ut våre krystallguider her og her.