Hipp hurra for 17.mai

EN FRESH NOLO-DRINK TIL DEN STORE DAGEN

Nå er det dagen før dagen, og vi har laget en deilig alkoholfri drink som passer perfekt til morgendagens feiring. Vi har vært ute og plukket rabarbra, endelig er det sesong for det! Det tar bittelitt tid å lage rabarbrasirupen til drinken, men når det er gjort så har du en deilig søt og syrlig sirup som kan brukes i alt fra drinker, til topping på is og desserter og til å lage limonade. Så det er så absolutt verdt innsatsen!

For å lage denne freshe drinken trenger du følgende:

– Rabarbrasirup (vi har laget den etter denne oppskriften)

Seedlip Garden 108 Herbal

Tonic Water

– Litt limesaft

Bland lik mengde rabarbrasirup, Seedlip og Tonic Water og smak til med litt lime. Fyll noen lekre glass med masse isbiter og hell i drinkblandingen. Pynt gjerne med noen tynne skiver med rabarbra. Har du lyst til å gjøre drinken litt ekstra fresh så lager du isbiter med fruktbiter eller blomsterstrøssel i. Velbekomme!

Vi ønsker dere en nydelig feiring i morgen!