Både syrlig og søtt

DISSE GODSAKENE SKAL JEG SERVERE

Jeg synes ofte dessert blir litt for søtt og jeg står derfor oftest over desserten når er ute å spiser. En ting jeg derimot elsker, er frisk frukt med sjokolade på! Det blir den perfekte balansen mellom søtt og friskt – helt nydelig! Så det kommer til å bli servert hjemme hos meg på 17. Mai.

Disse er også perfekte som et friskt innslag på et kakebord, det er alltid deilig med noe litt annet blant alle kakene. Og du lager de på 1-2-3! Dypp dine favorittfrukter og -bær i sjokolade, strø over hakkede nøtter, chiliflak og gjerne litt sitronmelisse.

Du kan også lage en liten fruktbar! Sett frem den oppskjærte frukten og bærene, smeltet sjokolade og skåler med digge ting å dyppe i – så kan gjestene lage sine egne favoritter. Garantert pop!