A grrreat day y’all

HAKUNA MATATA MORNING

Dagen i dag startet skikkelig fint, med en smilende løve på tallerkenen. Ikke tok det så lang tid heller, pannekaker er jo alltid digg og de lages på et blunk. I dag ville jeg ha tykke amerikanske pannekaker, så da fulgte jeg denne oppskriften. Hvis du har noen overmodne bananer liggende, så bør du teste ut denne! Deretter var det bare å pynte med litt bær, klementinbåter og bittelitt sjokoladesaus – og vips så var Simba på plass ved frokostbordet!

En god frokost hører med for å skape en god morgen. Jeg liker også å sette av litt tid til å planlegge dagen. Få ned alle tanker og planer ned på papir, slik at de slipper å surre rundt i hodet. Med en to do liste blir dagen langt mer oversiktlig og effektiv. Starter jeg dagen med en god frokost og litt planlegging, så blir hele dagen så mye bedre!

Og apropos løver – vi kjenner at vi gleder oss tullete mye til den nye Løvenes Konge filmen kommer i sommer! Du kan se den fine traileren her.

Ha en fin dag da dere!