A FEW OF MY FAVORITE THINGS

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

TID FOR Å RUSLE RUNDT I FAVORITTSKOENE OG DIGG GLOW

De har ligget  i skapet og smilt til meg og ventet tålmodig på at det skulle bli varmt ute slik at jeg kunne begynne å bruke de igjen. Mine Gucci loafers ble kjøpt inn i fjor er kanskje en av mine yndlinger i skoskapet. Har gledet meg så til å kunne bruke de igjen og endelig kan jeg det! Og akkurat nå drømmer jeg om ett par røde også.

Også er jeg veldig glad i Skin Camilla Pihl Body Bronzing oil om dagen. Huden min på kroppen trenger litt glow hjelp etter en lang vinter pakket inn i varme klær. Oljen gir ett ett fantastisk fint skimmer til kroppen og inneholder en unik blanding av naturlige oljer, nærende vitaminer. Også har jeg designet flasken med en praktisk pumpe som gjør at du lett kan fordele produktet på hele kroppen! Ett must dersom du er ute etter solkysset og glødene fin hud!

Shimmeret i oljen er laget av mica som er plastfri glitter så den kan trygt vaskes av i dusjen uten at den skader miljøet eller dyrelivet i havet.