17.mai sminken

KEEP IT FRESH AND NATURAL

En naturlig og fresh sminke er det fineste på dager som 17.mai. Og her har vi plukket ut noen favoritter for en naturlig look. Med friske farger og kremete teksturer er det lett å få til fresh look som er like fin på dagen, som på kvelden. Siden kremete makeup ikke sitter like lenge på huden, så er det lurt å ta med blush og highlighter i veska, slik at man kan ta en liten touch up i løpet av dagen!

Jeg bytter alltid til en lettere foundation eller farget dagkrem når sommeren nærmer seg. En ny favoritt er Clinique Moisture Surge, en lett farget dagkrem med mye fukt. Den gir et lett slør med farge som jevner ut hudtonen og ser veldig naturlig ut. For masse glød, så er RMS Beauty sin Luminizer X Quad helt genial – fire fine highlightere i en palett. Kremblush er superfresht og gir et veldig naturlig resultat, og Youngblood sin Luminous Créme i fargen Tafetta har vært en favoritt i åresvis. Den gir en skikkelig fresh og fin farge. Til øynene har Paradise Extatic fra L’Orèal vært en favoritt i det siste. Brynene fylles inn med MAC sin Veluxe Brow Liner i Brunette, den perfekte kalde brunfargen, før de får et strøk med H&M sin Brow Shaping Gel. Og på leppene bruker jeg Kjær Weiss Lip Gloss i fargen Affinity, den gir blanke, freshe lepper – uten å bli for klissete.