A magic sunday breakfast

UNICORN RAINBOW WAFFLES ON A SUNDAY

Tenk at noe så enkelt som vafler kan bli så magisk! Med litt fargerikt kakestrø så får plutselig vaflene en liten touch av regnbue. Og toppet med friske bringebær og is, så smaker de ganske magisk også. Faktisk så funker søndagens frokost vel så godt på et kakebord, jeg tipper de lett kan bli en hit 17.mai!

Og det er tullete enkelt å lage! Lag vanlig vaffelrøre, og rett før du skal steke vaflene så tilsetter du en god slump fargerikt kakestrø i røren. Hvis du lar røren stå for lenge med kakestrø, så vil strøet smelte inn i røren – så sett i gang med stekingen med en gang. Når du har fylt røre i vaffeljernet så kan du gjerne strø over litt ekstra kakestrø på røren, før du lukker vaffeljernet.

Server med masse friske bringebær og kuler med en frisk is! Her har jeg brukt vaniljeis med kirsebær og sjokolade, og det ble helt perfekt. Du kan fint bruke en vanlig isskje og lage store iskuler, men hvis du har lyst på slike søte, små som her – da er en melonskje trikset!

Enjoy some rainbow sprinkle beautiful people!