Putt blomster i en kurv

BRUK KURVENE DINE SOM VASE

Jeg elsker kurver, og har kurver nesten i hvert eneste rom i hjemmet. Når interiøret stort sett består av litt hardere farger som sort og hvitt, så er naturmaterialer som kurv en perfekt måte å myke opp inntrykket på. Jeg har i lang tid brukt kurver på de grønne plantene mine, men i det siste har jeg fått sansen for å kombinere kurv med friske blomster også. Det gir en avslappet og sommerlig look – jeg kjenner at jeg liker det skikkelig godt!

Bruk gjerne en bukett med blomster som har godt med volum, slik som peoner og hortensia. Sett blomstene i en vase med vann, pass på at vasen er litt lavere enn kurven slik at den ikke synes når du setter vasen oppi kurven. Og la gjerne blomstene henge litt tilfeldig over kanten på kurven, det skal se ut som du akkurat har vært ute i hagen og plukket de med deg!

Og når blomstene har fått plass i en kurv, så synes jeg plutselig du kan sette de på litt andre steder enn du ville gjort med en vanlig vase – i trappen, eller for eksempel utenfor utgangsdøren. Ganske kult, ikke sant?