Ny 17 mai hair tutorial

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

EN FIN FIN OPPSATS TIL 17 MAI!

Når man kler seg opp i sitt fineste tøy er det ekstra gøy å gjøre en liten ekstra innsats med håret også. Jeg liker aller best håroppsatser som er litt rufsete og litt tilfeldige. Også må de være enkle å lage, slik som denne. Perfekt til 17 mai eller andre hyggelige tilstelninger hvor man vil være litt ekstra fin. Og sånn som dette gjør du!

Det kan være lurt å preppe håret med en tørrsjampo eller en volumspray før du begynner slik at håret ditt får litt ekstra hold og  holder gjennom en hel dag. Jeg har brukt CAMILLA PIHL HAIR VOLUME  SPPRAY , HAIR CAMILLA PIHL DRY SHAMPO i mitt hår før jeg startet. Også sprayet jeg over med min HAIR CAMILLA PIHL HAIR SPRAY etterpå.

Vi har latt oss inspirere av Eva Lena Rylander på denne oppsatsen. Hun deler en rekke enkle og fine hårsveiser på sin instagram. Og liker dere videoer som dette så legg gjerne igjen en kommentar under, for da lager vi flere! God helg!