CHEERS TO THE WEEKEND

LET’S CALL IT SOUR HONEY 

Hei fredag og hei fine folk! Det er på tide med en ny NOLO drink fra oss. Digge drinker for deg som ikke drikker alkohol, eller vil droppe alkoholen nå og da. Denne fredagens drink inneholder sitron, sitronmelisse, honning og vann. Så enkelt som det! Oppskriften er på slump, så her må du smake deg litt til underveis.

Og slik lager du den:

Bland sammen 2 dl kaldt vann og 1-2 spiseskjeer honning, rør godt om så all honning løses opp i vannet. Skvis saften ut av et par sitroner og putt i en blender sammen med litt sitronmelisse, blend godt sammen. Bland honningvannet og sitronblandingen, cirka 40/60 med overtall av sitronblanding. Ønsker du den søtere tilsetter du litt mer honningvann, dersom du ønsker den syrligere så tar du litt mer sitronblanding. Pynt med noen blader sitronmelisse og masse isbiter! Denne drinken er uten kullsyre, men du kan fint toppe den med litt tonic dersom du ønsker litt bobler.

Skål, og god helg! <3