BE GOOD TO YOUR YOUR SOUL

3  EASY WAYS TO NOURISH YOUR SOUL

For meg handler det om å finne magi i hverdagen og i de små øyeblikkene.

SETT AV TID TIL DEG SELV. Jeg vet det ikke er lett å finne tid til seg selv i travel hverdag, men det er så viktig. Jeg lært på den harde måten og det er en av grunnen til at jeg er genuint opptatt av å sette av litt tid hver dag. Om det så bare er å nyte en kopp te med en fin sang på øret, eller lukke øynene i ett par minutter og bare puste. De små tingene gjør underverker.

ÅPNE ØYNENE. Vær på jakt etter magi i hverdagen. Legg merke til ting rundt deg , plutselig dukker de opp. Små fine øyeblikk som nærer sjelen. Som formiddagssolen som lager fine skygger av blomstene på kontoret. Ta deg tid til å registrere og sette pris på små øyeblikk som det.

TAKKNEMLIGHET. Jeg har gjort det helt siden jeg var liten. Når jeg har lagt meg for kvelden går jeg gjennom dagen min og tenker på alt jeg har gjort og opplevd. Også takker jeg for det som har vært bra den kvelden. Det gjør meg bevisst på alt det fine jeg har i livet mitt og det gjør at jeg setter pris på det jeg har. Det er kanskje spesielt viktig på de dagene som ikke er helt topp. For hvis jeg leter så finner jeg stort sett noe bra med de dagene også.