LOOK DU JOUR 8 MAI

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

PRIKKETE KJOLE OG KREATIVT KAOS

Mens jeg venter på at det skal bli litt varmere ute bruker jeg sommerkjolene mine inne. For på kontoret mitt er det alltid godt og varmt! Elsker dager som dette, hvor jeg har ro til å kunne jobbe kreativt og kose meg med å lage innhold å ta fine bilder. Det betyr mye for meg og jeg kjenner at uker hvor jeg ikke får satt av tid til dager som dette rett og slett ikke er like gode.

Jeg elsker og min prikkete Palm dress fra min egen Camilla Pihl Wear kolleksjon. Om været tillater det så tenker jeg at kanskje skal ha den på 17 mai.

Det jeg elsker mest med den ( i tillegg til fargen og de søte prikkene) er nok kanskje passformen. Den er nemlig litt lenger bak noe jeg synes er skikkelig fint. Du kan klikke deg inn her og titte hvordan den ser ut på en modell her.

Og du? Har du lyst på en fint lite fototriks som gir bilder litt ekstra magi? Klikk deg inn her.