Sånn som dette jobber jeg

MINE BESTE TIPS FOR EN GOD JOBBHVERDAG

Jeg holder i mange prosjekter og er involvert i flere firmaer, så min jobbhverdag er ganske så variert. Noe jeg elsker! Med så mange forskjellige arbeidsoppgaver gjelder det å holde tunga rett i munn. Jeg lagde meg en «jobb bibel» for en tid tilbake. En liste til meg selv med små reminders/guidelines på hvordan jeg kan kan jobbe mest effektivt, og hvordan min jobbhverdag blir mest mulig optimal. Alt i alt handler det om å ta vare på seg selv og være raus med andre. Her er listen jeg har skrevet til meg selv og som jeg håper kanskje du kan finne litt inspirasjon i også.

– Det er forbudt å stresse!

– Vet du at dagen blir lang, sørg for å ha juicer og annet snacks liggende på kontoret eller i vesken.

– Er du sliten så ta pauser.

– Ikke sjekk telefon og mail hele tiden.

– Singeltask, ikke multitask.

– Be om hjelp når du trenger det og deleger arbeid. Du hverken trenger eller skal gjøre alt selv.

– Det er menneskelig å ikke alltid føle seg på topp.

– Ta deg tid til å klappe deg selv på skulderen når du har gjort noe bra!

– Celebrate når ting går bra!

– Do You! Ikke bruk tid og energi på å bry deg om hva andre gjør, og måtte mene om det du skaper. Be True, Be You er mitt mantra!

– Vær raus når andre får til bra ting!

– Alltid gå inn med positiv energi i prosjekter. Kjenner du at det er tungt, ikke jobb med det prosjektet den dagen.

 

Bukse fra Zara, gamle sandaler fra Ganni og t-skjorte fra eget klesmerke Camilla Pihl Wear