EN FIN FIN HELG

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

MED LATTER, GODE VENNER OG BURSDAGSFEST

Jeg har hatt en skikkelig fin helg! En helg som har gitt påfyll av god energi og good vibes! I går var jeg i bursdagsfest til en av mine eldste venninner, en kveld som bød på masse latter og litt «gode tårer» og alt som er fint! Akkurat det jeg trengte for å kickstarte en ny i uke i morgen!

Jeg hadde på meg min egen «LOVE DRESS» som jeg elsker! Og jeg elsker å og «dresse ned» lange fine kjoler. En skinnjakke, en enkle stråveske og noen boots er like fint til som høye heler og fine petite vesker. Tenker jeg kommer til å bruke denne kjolen med sneakers og når sommeren kommer for fult!

Tror kanskje dette blir 17 mai kjolen min i år, eller den army grønne eller mørkeblå med blomster på. Du finner kjolen min her!