Get that glow

GLØD PÅ EN LITEN FLASKE

Vel, det er få ting som står så høyt på ønskelista for huden som GLØD. Og for å få den freshe gløden, så trenger huden min masse fuktighet og jevnlig eksfoliering. Og der kommer denne her inn i bildet. Pixi sin Glow Tonic blir omtalt som et kultprodukt, og den er ofte å se på badehylla hos beauty bloggere og youtubere.

Glow Tonic inneholder glykolsyre, som gir en mild eksfoliering av huden. Glykolsyre er en naturlig AHA-syre som skal eksfolierer vekk døde hudceller,  jevne ut hudtonen og minske pigmentflekker og gi glød. Og jeg liker at det er en toner, det gjør det veldig enkelt å huske å bruke den i sin daglige hudpleierutine – siden det bare er å ta litt på en bomullspad og stryke over huden. Jeg må innrømme at jeg nesten aldri bruker vanlig toner, men digger tonere når de har en konkret mission slik som denne.

Pixi får du blant annet kjøpt hos H&M.