Den andre dagen i mai

BLOMSTERKONFETTI GATENE, KJOLEVÆR OG GRUBLING

Hvor fin er mai! Gatene er dekket av blomsterkonfetti og i går tok jeg på meg kjole for første gang denne våren! De siste ukene har vært vanvittig travle og jeg har hatt en rekke prosjekter hvor jeg har måtte ta noen store avgjørelser, endelig begynner ting å lande litt og det føles godt!

Dessverre måtte jeg takke nei til en ting jeg har hatt så lyst til og drømt om lenge, og akkurat det føles ikke så bra, men sånn er livet! Man får ikke til alt og jeg håper at jeg skal få sjansen ved en senere anledning selv om jeg ikke fikk det til å gå opp i kalenderen min denne gangen.

Også har jeg mange andre fine og spennende prosjekter jeg kan fokusere på istedenfor, selv om det gjorde bittelitt vondt å takke nei til en stor drøm!

Og apropos jobb og travel dager, jeg fant en liten jobb-bibel jeg skrev til meg selv før jul. En liten liste med ting jeg skal huske på i jobbhverdagen som gjør dagen ekstra fine. Om dere vil så deler jeg den gjerne med dere!