Cheers to the weekend

IT’S A HONEY LIME ICED TEA

Hver fredag er en listen fest etter at vi begynte å lage NOLO-drinker. Og i dag har vi latt oss inspirere litt av en klassisk sommerdrink, nemlig iste. Og vi gikk for en frisk, boblende variant med lime og honning.

WHAT YOU NEED:

– Grønn te

– Limonade (vi brukte en variant fra Fentimans)

– Lime

– Honning

Start med å lage iste av en frisk grønn te og tilsetter litt honning. Når teen er helt avkjølt så halvblander du iste og limonade. Skvis ut saft av lime og tilsett dette til blandingen, smak deg frem til den blir passelig frisk og syrlig. Deretter er det bare å fylle opp med masse isbiter. Også gjentar du etter meg: «Cheers to the freakin Friday»!

Den er også helt super å lage opp en stor bolle av, som en deilig velkomstdrink på en jentekveld i mai eller en sommerfest!