Vårlig detox av garderoben

INN MED SOMMER, UT MED VINTER

Nå er mai her og det er perfekt å ta en skikkelig detox i garderoben. Pakke bort vinteren, og ta frem alt sommertøyet. Men også benytte anledningen til å få ryddet skikkelig opp, gi bort alt man ikke bruker – slik at de tingene man er mest glad i får komme til sin rett.

– Når du pakker bort vintertøyet og tar frem sommertøyet, gå gjennom alt tøyet og gi bort det du ikke bruker. Er det noen ting du er veldig usikker på, legg det i en eske, sett den bort en måneds tid – så tar du esken frem igjen, da finner du fort ut om det er en keeper, eller noe du du kan gi videre.

– Sjekk gjerne over vintertøyet før du pakker det ned, gå over strikkegensere og fjern nupper og pakk tøyet pent ned. Da er det så mye hyggeligere å ta det frem igjen!

– Steam eller stryk over vårtøyet før du henger det på plass. Med favorittpodcasten på øret så går det ganske fort. Vi har tipset om flere podcaster, hvis du trenger noe nytt å lytte til!

– Organiser og lag et godt system i vårgarderoben din. Når det er enkelt å finne frem og se alle klærne sine, så er det også mye enklere å velge hva man skal ha på seg når man står foran klesskapet på morningen!

– Er det noe du mangler? Trenger du kanskje noen nye freshe basics, litt nye sokker, undertøy og t-skjorter? Skriv alt ned på en liten liste, så vet du hva du skal være på utkikk etter!

Og trenger du litt inspirasjon og et lite spark bak, sjekk ut Marie Kondo sin serie på Netflix – selveste ryddedronningen.