Velkommen vakre mai

MAI DU SKJØNNE MILDE

Plutselig var mai måned her, og velkommen skal du være. Velkommen til blomstrende frukttrær i hele byen, tørr asfalt og sneakers – ja kanskje en og annen dag med sandaler til og med, bare legger og en lettere garderobe, is og fine vårdager. Mai er en skikkelig fin måned, og vi vil gjøre måneden ekstra fin med en liten ønskeliste for mai.

MAI – MÅTTE DU BRINGE:

– Fine turer i skogen, i marka og langs kysten. Kom deg ut, kjenn lukten av alt som spirer og gror, og kjenn sola varme. Ta med deg kjæresten eller en venninne på piknik!

– Gjør garderoben klar for sommeren! Vi deler flere fine tips i mai.

– Har du ikke begynt å planlegge balkongen eller hagen enda? Da er det på tide. Vi gleder oss til å nyte mange fine sommertimer i vår egen lille grønne oase. 01.mai er en perfekt fridag for å plante og så.

– Vi vil forsette å lage masse sunne og deilige oppskrifter, og disse deler vi selvfølgelig med dere.  Skal man henge med på alt det gøyale mai måned har å by på, så er det viktig å gi kroppen god næring. Du kan ta en titt på alt det digge vi allerede har laget her

– Sørg for å få nok hvile. Camilla delte noen fine tips for god søvn for litt siden.

– Legge inn en fast SPA-dag i uka, der du gir kroppen litt ekstra oppmerksomhet. Ta ansiktsmaske, lakk neglene og skrubb kroppen. Nå begynner det å bli tid for å vise litt mer hud, så gi kroppen litt ekstra kjærlighet. Vi deler selvfølgelig noen av våre favoritter og tips i løpet av måneden!

Og du, nyt fridagen din!