The Monday Feel Good List

THE HOW TO START A NEW WEEK  WITH A BAM LIST

Vår, mandag og ny uke! Her er 6 fine ting som kan være med på å gjøre uken ekstra fin!

– Rydd kontoret ditt. Sørg for å starte en ny uke med en fresh og fint arbeidsområde!

– Gi kroppen en boost. Det er ikke lett å ta gode valg hele tiden ( og det tenker jeg at men heller ikke skal), men prøv at hver middag denne uken inneholder mat som gir god næring til kroppen din.

– Lag en playlist! Eller finn en playlist som får blodet til å bruse og smilet til å bre seg over ansiktet. Ingenting er bedre enn å gå gatelangs å høre på fin musikk. Eller å starte dagen med en liten dance off på kjøkkenet!

– Pust! Har ikke ord for hvor viktig det er å sette av noen minutter hver dag og fokusere på pusten. Kanskje dette er uken du laste ned en meditasjonsapp og teste?

– Tenn levende lys! Uansett om jeg har dårlig tid, er alene eller spiser frokost sammen med andre så tenner jeg levende lys på morgenkvisten. Rett og slett fordi det er koselig og får meg i godt humør!

– Drikk vann! Jeg starter alltid dagen med å drikke en halvliter vann på morgenkvisten. Kroppen er dehydrert etter en natt og jeg liker å flushe og systemet mitt med vann før jeg starter dagen. Kjøp deg en fin glassflaske som du har med deg i vesken og som kan være me deg gjennom dagen slik at du ikke glemmer å vanne systemet ditt.