Hello luscious lashes

DE DAGENE JEG VIL DRA PÅ LITT EKSTRA

Jeg har som regel to typer maskara, en for hverdagene når jeg liker det ganske naturlig og en for de gangene jeg vil dra på litt ekstra. Denne her har jeg lest om flere ganger i det siste, den har blitt anbefalt på en rekke nettsider og hos flere make up guruer – så jeg måtte teste den ut. Og den leverer!

Den har en ganske stor børste, med tett bust – noe som gjør at den får tak i alle de små hårene og det ser plutselig ut som du har fått masse ekstra vipper! Siden børsten er så tett, så er det viktig at du begynner helt inne ved vippekanten og bruker sikk sakk bevegelser for å fange opp alle vippene. Den er enkel å bygge opp til ønsket volum, enten du liker lange bambivipper eller en litt mer dramatisk look.

Den heter Paradise Extatic og kommer fra L’Oréal.