Våre Oslo favoritter

HAR DU VÆRT INNOM H&M SIN BLOMSTERBUTIKK? 

Dersom du ikke har vært innom H&M sin nyeste butikk i Karl Johans Gate bør du ta en tur innom. Ikke bare har de fantastisk mye fint interiør, tekstiler og kjøkkenartikler – de har også en skikkelig fin blomsterbutikk som heter Bunches by Blomrum.

Du vet en sånn blomsterbutikk de har i utlandet med fine bunter med snittblomster og brunt papir rundt? Akkurat sånn er det her.

Selve butikken er et lite drivhus inne i H&M Home butikken, og det er som regel alltid mye mennesker her. Vi elsker blomster, og her har de alltid et fresht utvalg. Du vet, et slikt sted man kunne tatt med seg alle de ulike blomstene og plantene de har – for alt er fint!

Og elsker du grønne store blader like mye som oss? De selger mange forskjellige sorter her som er skikkelig fine! Vi fikk bare lyst til å kjøpe med oss masse ulike grønne blader og sette i vaser i alle rom hjemme. Tenk så fine disse store bladene hadde vært på badet!

Og når du kjøper med deg blomster, så får du de pent pakket inn i denne geniale saken – it’s all in the details!

Og du? Har du noen Oslo favoritter, noen tips til steder vi bør besøke? Del gjerne! Du finner en oversikt over våre favoritter her.