What about the brushes?

A FRESH FACE STARTS WITH A FRESH BRUSH

Er du flink til å gi sminkekostene dine en skikkelig rens? La det gjerne blir en ukentlig rutine, for rene koster er helt essensielt for best mulig resultat. Også er det mye bedre for huden din, for sminkekoster som ikke vaskes regelmessig kan fort gjøre huden din uren. Og tar du godt vare på sminkekostene dine, så har du de så mye lenger!

Å vaske sminkekostene er blitt en fast rutine hos meg – hver søndag gir jeg de en god vask, slik at uken starter med freshe, rene koster. Jeg bruker en mild shampoo, eller en mild såpe og vasker børstene godt i rennende vann. Ta gjerne litt såpe i hånden og børst rundt i håndflaten med kosten, slik at såpen kommer til over alt. Så må man passe på at man skyller godt. Det kan hende du må gjenta det et par ganger, før du ser at såpevannet ikke har igjen noe farge. Klem vannet ut av kostene før du legger de på et håndkle for å tørke. La aldri sminkekostene stå i et glass med kosten opp mens de tørker, da kan vannet renne ned i skaftet og løse opp limet slik at hårene løsner.

Gjør det til en ukentlig rutine, det er så mye freshere å starte uken med rene koster!