DIY EGG VASER

DISSE VASENE ER TULLETE SØTE 

Disse eggene ble til noen søte små vaser. Det eneste du trenger for å lage disse er egg som du lager et lite hull i på toppen, ståltråd og noen blomster. Hvis du har en knipetang tilgjengelig, så gjør det jobben enklere. Dette krever litt tid og en liten dose tålmodighet, men nå i påsken har man gjerne litt ekstra tid til slike små prosjekter.

THIS IS HOW YOU DO IT:
1. Pass på at du har nok stålråd, da du lager hele understellet med en lang ståltråd.
2. Begynn med å forme en fot med den ene enden av ståltråden. Husk at du kan bruke knipetang for å forme, dette vil gjøre det lettere. Jo høyere du lager, jo vanskeligere er det å balansere den med egget.
3. Når du har valgt høyde på foten så lager du en bøy på ståltråden, og former en bue, da denne skal ligge langs med egget. Avhengig av hvor stort egget er, så vil denne tråden være lengre eller kortere for å få riktig størrelse.
4. Når du vet ca hvor lang tråd du trenger for egget bøyer du ståltråden nedover og begynner på bein nr. 2. Når dette er gjort fører du tråden opp langs beinet du akkurat lagde og surrer ståltråden en gang rundt toppen av beinet. Herfra gjentar du prosessen til du har lagd alle fire bein.
5. Etter alle fire bein er ferdig, surrer du ståltråden rundt det første beinet du lagde for å feste enden. Det kan være smart å være sikker på at alle beina er like lange, før du surrer tråden rundt og avslutter.

Lykke til!

Se, så fint det blir!