Stripes are awesome

I HAVE A SERIOUS LOVE AFFAIR WITH STRIPES

My, oh my som jeg elsker striper! Striper er for meg like magisk som den hvite skjorten, nemlig noe jeg alltid føler meg fin i! Så da jeg satte meg ned med designteamet mitt for å lage min aller første SS19 kolleksjon med klesmerket mitt var det ikke tvil om at vi måtte designe klær med striper. Striper er en evig klassiker som overlever i klesskapet sesong etter sesong. Settet mitt med Hug top og Fancy pants kommer i 3 forskjellige farger/print og mørkeblå striper på sandfarget bunn er en av de.

Jeg elsker dette settet så mye!! Så fresht og fint sammen, og like fint hver seg. Også funker det like bra til et par høye hæler som til lave sandaler eller sneakers. Du finner Hug top i striper her og fancy pants med stripene her.

Og er du like glad i stripene som det jeg er så kommer du til å elske skjortekjolen min Gili og.

-og så baderdrakten min JOY da! Den er helt magisk i striper!