Mine beste Glow produkter

FEM FINE SOM GIR HUDEN GLØD

Jeg fikk så mange spørsmål av dere angående sminken min da jeg var i Trondheim i forrige uke og lovte å lage ett eget innlegg på min beste glow produkter som får huden til å gløde. So here we go! Fem fine som gir huden glow!

Peter Thomas Roth Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream, en favoritt jeg har sverget til i mange år. En highlighter krem som jeg jeg legger under foundation. Noen ganger i hele ansiktet og andre ganger klapper jeg den over etterpå som en highlighter på de høyeste punktene i ansiktet.

Bare Minerals Invisible Bronze i Medium. Kanskje ikke ett glow produkt, men en bronzer jeg har brukt mye i det siste som gir huden min en sunkissed look som jeg liker

Body Shop Bronze Shade Warm Glow. Et produkt jeg har hatt i sminkepungen i flere år. Blushen gir huden litt ekstra glød. Er ikke for mørk og ikke for lys, og ikke for rosa og ikke for brun – og med akkurat helt perfekt mengde skimmer.

RMS Beauty Luminizer X Quad. Skal du velge kun ett glow produkt så er det denne paletten med deilige kremede highlightere jeg anbefaler. Ett must i min sminkepung. Jeg klapper highlighteren på kinnbena helt til slutt og elsker den litt fuktige resultatet det gir huden min.

Dior Glow Face Palette i farge 001 Universal. Denne fine highlighter paletten fra Dior er og en mega favoritt. Du kan titte litt nærmere på den her.

Jeg vet jeg sa jeg skulle dele fem favoritter, men jeg har en sjette jeg må dele med dere. På bildet ser dere en liten krukke med min lipbalm, den ble brukt som en highlighter da jeg hadde glemt min Multi Purpose Balm hjemme. Den er helt magisk fin å bruke på kinnbena. Den blir litt som en highlighter, men uten skimmer. Du kan se video og lese mer om den her.

 

Og apropos videoer. det ligger masse makeupvideoer og hår tutorials ( og masse mer ) på vår youtube kanal her!