Podcast i påsken

NOE Å LYTTE TIL I SOLVEGGEN

Vi elsker å oppdager nye spennende podcaster! Og her deler vi noen favoritter med dere som dere kan kose dere med i påsken. Perfekte på øret når man sitter i solveggen og skreller appelsiner, eller vandrer gatelangs i påskestille Oslo. Den aller første anbefalingen er True Crime Podden – podden som tar for seg en rekke ulike krimgåter, både løste og uløste. Pod for deg som ikke får nok påskekrim!

Neste pod ut er Second Life, hosted av kvinnen bak Who What Wear, Hillary Kerr. Hun tar en snakk med utrolig mange spennende mennesker om deres liv og karrierer. Vel verdt en lytt!

I podcasten Offline, The Podcast møter vi den prisvinnende journalisten Alison Rice. Hun tar seg en ærlig og ufiltrert snakk med mange kreative, spennende mennesker – alt fra store influencere, fotografer og redaktører til astrologer og healere. Gøy!

Vi håper du finner noe du liker!