Hello clean & fresh shower

LAG DIN EGEN DUSJSPRAY – FRESH OG GIFTFRI

Vanlige rengjørinssprayer inneholder som kjent en del lumske stoffer. Da er det langt sunnere for både deg og inneklima å lage sin egen variant. Denne hjemmelagde dusjsprayen inneholder kun tre ingredienser, og er utrolig effektiv!

For å lage din egen dusjspray trenger du:

– klar eddik

– flytende oppvasksåpe

– vann

Du trenger også en sprayflaske, og eventuelt litt eterisk olje hvis du vil lage en spray med litt duft. Bland cirka to deler flytende oppvasksåpe, og cirka en del eddik i sprayflasken, slik at sprayflasken er cirka halvfull. Ta det litt på slump, det er ikke så nøye. Fyll deretter opp sprayflasken med vann og rist godt.

Spray på alle flatene i dusjen, la sitte i cirka 10 minutter. Deretter tørker du over med en svamp der det er litt ekstra flekker og bruker dusjhodet til å skylle bort såperestene. Og du, den er overraskende effektiv, det var til og med en vaskedame som spurte meg etter oppskriften på den, da hun syntes den var så rå.

– Hello fresh, clean shower!