Lager noe fint med gåsunger

DEN MYKESTE PÅSKEPYNTEN LAGER DU ENKELT SELV

De myke gåsungene skal brukes til pynt på eggene i påsken. Disse eggene er like fine å bruke som bordpynt som å henge de opp i en liten snor. Du har kanskje sett at noen butikker selger egg dekket med gåsunger, men det er jo tullete lett å lage så hvorfor ikke gjøre det selv? Du trenger egg, superlim og gåsunger og noe deilig musikk i bakgrunnen. Superenkel og fin pynt!

Bruk en liten tegnestift til å lage små hull i toppen og bunnen av egget så du får blåst ut innholdet. Plukk av gåsungene og legg de i en liten bolle, så er det bare å lime de på egget – tett i tett! Jeg brukte superlim med pensel og det  gjorde det litt lettere å jobbe med.

Snart rolige påskedager med musikk på øret og en enkel DIY for hånden – er ikke det perfekt?