Hva skal du ha til middag?

EN DEILIG SPICY GRØNN SUPPE

Formen er ikke helt på topp om dagen, men dagens middag ble i hvert fall veldig god! En oppskrift jeg ble tipset om for en stund siden, som jeg endelig fikk testet ut.  En deilig grønn vårsuppe proppfull av gode ting for kroppen ble dagens mandagsmiddag og jeg skal love deg at denne er skikkelig god og utrolig rask å lage.

THIS IS WHAT YOU NEED:
En pakke med grønne fryste erter
1 gul løk
1 fedd hvitløk
2-3 ts grønn curry paste
1 boks kokosmelk
2 dl vann
1 grønn chili
Lime
Koriander

Del opp løk og hvitløk og stek på middels varme til løken har blitt blank. Om du ønsker en litt sterkere suppe kan du tilsette en halv grønn chili. Hell oppi erter, grønn curry paste, kokosmelk og vann og la det simre i 5-7 minutter. Putt alt i en blender og blend til du har fått en myk og jevn suppe. Smak til med salt, pepper og lime og putt gjerne litt koriander som garnityr.

Dersom du syntes suppen ble litt for sterk kan du bruke litt mer væske. Om du ikke er så glad i kokosmelk kan du helt fint bruke vanlig fløte også.