Husk å beskytte deg i vårsolen

PARFYMERFRI, SVANEMERKET OG ANBEFALT AV ASTMA OG ALLERGI FORBUNDET

Det er helt vidunderlig at solen har begynt å varme og det varmer både kropp og sjel å sitte i solveggen etter en lang kald vinter, men glem ikke å beskytte huden din i solen!

Sun Camilla Pihl SPF 30 er fri for parfyme og innfrir de strenge kravene til Svanemerket og Asthma & Allergy Nordic. I tillegg er alle formuleringene 100% cruelty free, fri for parabener, cocamide DEA, MI og kathon og andre hormonforstyrrende stoffer.
Formuleringene er også 100% fri for de mye omtalte «verstingene» Oxybenzone og Octinoxate, som nå er forbudt på Hawaii da de skader korall-rev og annet dyreliv.

Du kan med andre ord nyte solveggen og få en fin vårfarge i kinnene uten å smøre uønskede kjemikalier på huden. Du kan lese mer om solkremen på svanemerket.no her.

Dette er en solkrem så jeg vil anbefale å bruke din vanlige dagkrem under. Kanskje noe å legge i årets påskeegg? Og apropos påskeegg. Vi har en konkurranse gående hvor du kan vinne ett SUN CAMILLA PIHL påskekit. Følg oss på @skincamillapihl på instagram for å være med i konkurransen.

Du finner SUN CAMILLA PIHL  solserien i VITA butikker i hele landet og på VITA.NO