When in Italy

BEAUTY MUST BUY IN ITALY

Det nærmer seg påske, og det er heller ikke så lenge til sommer og ferietid – og mange er ute på reise i tiden fremover. Derfor tenkte vi å dele noen favoritter som vi shopper med oss når vi er på reise.

Førstemann ut er leppestiftene fra KIKO Milano. KIKO Milano er et italiensk make up brand jeg oppdaget på ferie i Italia. De har masse fin make up til gode priser, men storfavorittene mine er leppestiftene – de kommer i så fine farger! Denne her begynner å bli ganske slitt etter å ha vært med i veska overalt, så jeg får dessverre ikke lest av nummeret på den. Men jeg lover deg, du finner fort noen favorittfarger!

KIKO Milano har ikke bare butikker i Italia, men også i UK, USA, Frankrike, Spania og mange andre steder – så hold utkikk når du er på ferie!