CHEERS TO THE WEEKEND

HI YOU ORANGE PASSION

Denne fredagen Nolo-drink er en nydelig liten sak, perfekt å nyte på balkongen med solskinn og briller på nesetippen. Med smaken av noe av det beste jeg vet om, pasjonsfrukt. Forresten vi må si at vi blir så glade for alle herlige tilbakemeldinger fra dere om NOLO-drinkene, så gøy at dere liker det!

DU TRENGER:
pr. drink  
Appelsiner (funker like bra å kjøpe juice på butikken, men ekstra godt med ferskpresset.)
Ingefær
Pasjonsfrukt
Club Soda
Isbiter

Start med å skvise saften av appelsiner, skjær tynne skriver med ingefær og fordel i glassene. Ta en pasjonsfrukt som du deler i to og putt halvparten i drinken og resten til garnityr – det ser veldig fint ut i glasset. Fyll på med isbiter og topp det hele med club soda. Har du litt mynte liggende kan du med fordel bruke det også!

Ønsker deg en magisk fin helg!