Mmm…lukter så godt

EN NY FAVORITTDUFT 

Det er noen lukter som du virkelig faller pladask og forelsker deg hodestups i! Sånn hadde jeg det med Santal 33 fra Le Labo og den er fortsatt en stor favoritt. Men jeg har lenge vært på utkikk etter en ny duft, da jeg synes det er fint å skifte parfymer litt etter humør. Jeg var innom en butikk for en stund siden og det luktet så sjukt godt der, automatisk gikk jeg rundt å lette etter et duftlys eller en duft diffuser – men oppdaget at det var en ansatt i butikken som luktet heeelt himmelsk. Jo Malone Myrrh & Tonka var parfymen hun brukte og det er blitt min nye favoritt! En varm og behagelig duft med myrratre, vanilje og mandler. En sofistikert nydelig duft.

Dersom du er på jakt etter en ny parfyme så anbefaler jeg deg å sjekke ut denne. Du kan blant annet kjøpe Jo Malone hos Kicks. Og skal du til London snart, eller noen andre steder Jo Malone har butikker, så anbefaler vi en titt innom – de er ganske så freshe!