I bought a new tree

STORE GRØNNE PLANTER I STUA 

En ting jeg er ekstra glad i om dagen er det nye grønne treet jeg kjøpte meg sist helg. Jeg visste akkurat hva jeg var ute etter – grønne fine blader og en lang stamme. Jeg har et oliventre som har klart seg over all forventning i stua i vinter og som snart skal få flytte ut, og da var det på tide å få inn noe nytt.  Jeg er ingen planteekspert, men jeg vet hva jeg liker og stueask har blitt en ny favoritt hjemme nå!

Jeg elsker store planter innendørs og aller helst skulle jeg ønske at denne var dobbelt så stor – du vet sånne du ser i noen interiørmagasiner? Ah det ønsker jeg meg! Stueasken er hurtigvoksende så jeg satser på at med litt god pleie så vil denne vokse seg enda større og flottere på kort tid.

Grønne planter innendørs, det er så fint det!