Hello April – I like you!

VI ØNSKER APRIL VELKOMMEN

Med april måned så er våren et faktum! Man har kanskje vært så heldig å finne de første vårblomstene, man har fått kjenne på solskinn og solbrillevær og tørr asfalt har betydd muligheten for å lufte nye sneakers. Men våren er ikke bare fuglekvitter og de fine, første vårtegnene – for mange er det også en litt krevende tid. Mange kjenner på allergier som blusser opp, man har kanskje ikke klart å riste av seg nyttårforkjølelsen enda og stilling av klokken kan også suge litt energi ut av deg. Så start april med å være litt snill med deg selv – pust godt, sette deg realistiske mål og gi kroppen masse god, sunn næring!

Et lite triks jeg tyr til når jeg kjenner energien begynner å dale og jeg mister litt fokus, er denne sprayen! Det er en aromatisk blanding som skal virke oppkvikkende, hjelpe deg til å finne fokus og virke positivt på energinivået ditt. Anbefaler forresten å sjekke ut Michelle Roques O-Neil sine produkter hvis du er nysgjerrig på aromaterapi. Hun er kåret til en av verden 10 beste aromaterapeuter av Vogue, og har en egen evne til å kombinere dufter så resultatet blir veldig behagelig og delikat.

En ting jeg er flink til, det er å unne meg blomster! Det gjør meg så glad å ha fine blomster rundt meg, og det skaper så god stemning i hjemmet. Akkurat nå har jeg satt sammen en bukett av tørkede blomster, og jeg synes det ble helt magisk fint!

Også krysser jeg fingrene for at april måned byr på masse solskinn, og masse glede!