CAMILLA PIHL LAUNCH NEXT WEEK

TORSDAG 11.04.2019 SLIPPES CAMILLA PIHL KOLLEKSJONEN I BUTIKK 

Nå er det like før kolleksjonen min slippes for salg og jeg gleder meg helt vilt mye! Jeg ville fra starten lage en kolleksjon med klær som det skal være enkelt å være fin i. Det har vært målestokken hele veien, og det synes jeg vi har lykkes med. Det har også vært viktig for meg å være tro til min egen stil. Å lage plagg som passer inn i min egen garderobe og livstil. Jeg har hatt fokus på å lage klær som er enkle å bruke, og som lett kan passe inn med andre favorittplagg du har hengende i skapet. Tilbakemeldingen jeg har fått på kolleksjonen er at den er veldig Camilla Pihl, og det har vært målet mitt. Les mer om kolleksjonen her da Elise fra VG/MinMote intervjuet meg.


Hug Wrap Top: 1299,- Fancy Pants: 1499,-

Lurer du på hvor du får kjøpt CAMILLA PIHL, så kan du finne en oversikt over alle butikkene her. Ser du noen «must have pieces» så kan det være lurt å kontakte din lokale butikk allerede nå, så kan du sette deg på venteliste og sikre deg dine favoritter. Det er nemlig et litt begrenset opplag, og det blir ikke suppleringer. Førstekvinne til mølla.


Yang Shirt: 1199,- Fancy Pants: 1499,-

Kolleksjonen har vi kalt PERFECT ESCAPE, og kampanjebildene til SS19 kolleksjonen skjøt vi i solrike Marbella med den fantastiske fotografen Åsa Tällgård. En liten sniktitt «behind the scenes» på hvordan de dagene var ser du her.
Med oss på shooten hadde vi et fantastisk team, som jeg vil nevne her: Foto Åsa Tällgård. Hår Nikola Grozdic. Makeup Tomas Erdis. «Team Camilla Pihl» prosjektledere Julie Ulven & Helle Haraldsvik. Behind the scenes film Trine Merete Olsen. Location var noen fantastiske villaer vi fikk låne av Antima.no.


Joy Swimsuit: 1399,- Sunshine Towel: 1199,-

Jeg har vært så heldig å få være covergirl hos ELLE i mars med fokus på kolleksjonen. En stor ære! I den forbindelse laget Elle.no en sak hvor du kan se «packshots» av absolutt alle plaggene i kolleksjonen. Klikk her for klesbilde-bonanza.


Love Dress: 3799,-

Teamet som står bak CAMILLA PIHL kolleksjonen er noen helt fantastiske mennesker. Les mer om oppstarten og samarbeidet med Holzweiler her.


Panda Jacket: 2499,- Serenity Pants: 1999,-


Gili Shirtdress: 1799,- Joy Swimsuit: 1399,-


Palm Dress: 1999,-


Joy Swimsuit: 1399,-


Jungle Jumpsuit: 2499,-


Love Dress: 3799,-


April Knit: 1199,- Serenity Pants: 1999,-


May Knit: 1199,- Yin Shorts: 1299,-


Gili Shirtdress: 1799,- Joy Swimsuit: 1399,-


Slow Dress: 1999,-


Love Dress: 3799,-


Joy Swimsuit: 1399,- Sunshine Towel: 1199,-

CAMILLA PIHL lanseres 11.04.2019 i en rekke butikker over hele landet, og på www.camillapihlwear.no. Jeeeii!

Alle foto Åsa Tällgård. Hår Nikola Grozdic. Makeup Tomas Erdis. Prosjektledere Julie Ulven & Helle Haraldsvik. Location Antima.no.