How to: everyday relaxed curls

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

EN LITEN ØNSKEREPRISE PÅ HVORDAN JEG KRØLLER HÅRET MITT

Det jeg får mest spørsmål fra dere om er hvordan jeg krøller håret mitt så jeg tenkte å reposte en video jeg lagde for en stund tilbake da håret mitt var litt kortere. Jeg liker at både krøller og sveis er litt tilfeldig så teknikken min er ganske tilfeldig den også. I denne videoen bruker jeg en krølltang fra ghd. Nå som håret mitt er litt lenger liker jeg å bruke en bredere krølltang fra Cloud 9. Jeg bruker ikke produkter i håret før jeg krøller det da jeg ikke vil at krøllene skal bli så faste, men etterpå sprayer jeg over med min egen hårspray fra Hair Camilla Pihl. Jeg liker den ekstra godt da den gir hold, men ikke blir for stiv i håret også er den lett å gre ut. Jeg liker å og bruke min egen dry shampoo dersom håret mitt er litt for nyvasket og glatt. Det gir håret mitt litt hold og tekstur noe jeg er glad i.

Og du? Er håret ditt glatt og litt flatt så MÅ du teste ut mitt nye stylingprodukt og  bestselger Volume Hair Powder . Elsker og at den har en praktisk pumpe slik at man lett kan fordele produktet i håret, og denne gir VOLUM!

Ps. Vil du at jeg skal spille inn en ny video på hvordan jeg krøller håret mitt nå som det er litt lenger så gjør jeg gjerne det, men teknikken og fremgangsmåten er den samme.