Si hei til Sun Camilla Pihl

PARFYMERFRI, SVANEMERKET OG ANBEFALT AV ASTMA OG ALLERGI FORBUNDET

Jeg er så stolt av å kunne lansere min egen solserie SUN CAMILLA PIHL! En solserie fri for parfyme og  som innfrir de strenge kravene til Svanemerket og astma og Asthma & Allergy Nordic. I tillegg er alle formuleringene 100% cruelty free, fri for parabener, cocamide DEA, MI og kathon.
Formuleringene er også 100% fri for de mye omtalte «verstingene» Oxybenzone og Octinoxate, som nå er forbudt på Hawaii da de skader korall-rev og annet dyreliv .

Solbeskyttelse er veldig viktig for oss, og vi har jobbet hardt med å utvikle produkter med høy beskyttelse, som kan brukes av hele familien med god samvittighet.

Svanemerket
Svanemerket er den offisielle miljømerkeordningen, som stiller strenge krav til hele produktets livssyklus; det setter krav til alt fra hvordan kjemikaliene i formuleringen brukes, at produktene er laget av nedbrytbare ingredienser, hvordan emballasjen er utformet og til hvor effektive produktene er.
Svanemerkede produkter til hud og hår er blant de minst miljøbelastende produktene innenfor sin kategori og gjør det lettere for forbruker å velge mer miljøvennlige produkter og redusere miljøskader.
Svanemerket er en ikke-kommersiell merkeordning, som vil si at for å få dette merket på sine produkter må en produsent dokumentere at alle kravene innfris.

Astma- og Allergimerking
For å gjøre det enda lettere for forbrukerne, som plages med astma eller allergi å finne milde, allergivennlige produkter, som ikke irriterer luftveiene finnes den nordiske produktmerkeordningen; Asthma & Allergy Nordic. Merkingen gir en anbefaling på hvilke produkter de vurderer som gunstige for de med astma, allergi og andre overfølsomhetssykdommer.

Det sies at omtrent 90% av rynkedannelser kommer fra UV-strålene i tillegg til grovere hudstruktur og pigmenteringer. Vi anbefaler å alltid bruke solfaktor for å forebygge hudkreft og tidlig aldring.
Du finner SUN CAMILLA PIHL  solserien i VITA butikker i hele landet og på VITA.NO

Pressemelding fra Svanemerket:

Camilla Pihl, kjent både som modell og blogger med eget hudpleiemerke, lanserer nå en serie med svanemerket solkrem. Dermed kan du få fin vårfarge i kinnene uten å smøre uønskede kjemikalier på huden.

Det er deilig når vårsola begynner å varme, men viktig at vi smører oss med solkrem før vi setter oss i solveggen. Camilla Pihl, som er en av Norges største influencere, kommer nå med en serie svanemerkede solprodukter. Først ut er solkremer spesielt for ansiktet.

– Jeg er så stolt av å kunne lansere min egen solserie som innfrir de strenge kravene til Svanemerket og Asthma & Allergy Nordic. Solbeskyttelse er veldig viktig for meg og teamet mitt. Vi har jobbet hardt med å utvikle produkter med høy beskyttelse, fri for parfyme, som kan brukes av hele familien med god samvittighet, sier Camilla Pihl.

Svanemerket er det offisielle miljømerket i hele Norden, og ble opprettet for å gi forbrukerne troverdig miljøinformasjon. Svanemerket stiller svært strenge krav til hva produkter til hud og hår kan inneholde. Det er bare de aller beste produktene på markedet som klarer å innfri dem. Camilla Pihls solkrem inneholder ingen stoffer som er allergifremkallende eller hormonforstyrrende og heller ikke solfiltrene oxybenzone og octinoxate som er mistenkt for å være skadelige for korallrev.

Fakta om svanemerket solkrem:

  • Uten MI (methylisothiazolinone) og andre konserveringsmidler som er klassifisert som allergifremkallende
  • Uten parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer
  • Uten solfiltre som er mistenkt for å skade korallrev (oxybenzone og octinoxate)

Du kan lese mer på svanemerket.no