Cheers to the weekend

AND THE NAME IS SPARKLING PEAR

Denne fredagens NOLO-drink er fresh, søt og boblende. Og vi har valgt å kalle den for «Sparkling Pear». Hvis denne helga blir like solrik som vi håper, så kjenner vi at denne drinken er helt perfekt i hånda på balkongen. For selv om man kanskje ikke har de store planene om en fest, så er det hyggelig å nyte vårsola litt ekstra.

For å lage «Sparkling Pear» trenger du: pærejuice, kombucha (vi valgte en variant med ananassmak) og sitronsaft. Halvbland pærejuice og kombucha, og smak til med sitronsaft – noen liker det søtt, andre liker det syrlig!

Deretter deler du en pære på langs og pynter drinken med pærebiter. Ekstra imponerende blir drinken med noen fine isbiter. Her har vi drysset blomsterstrøssel i isbitformen før vi frøs isbiter, og det gjør det hele ekstra fint! Blomsterstrøssel er forresten helt magisk, så fint å pynte mat og drikke – du kan lese mer om blomsterstrøssel her.

GOD HELG FININGER!