Gi føttene en real skrubb

ER FØTTENE DINE VÅRKLARE? 

Om bare noen få måneder er det tid for å slippe føttene fri fra sokker og sko, men før det kan det være godt å pleie de og gi de litt ekstra kjærlighet. I dag har jeg testet ut å lage en deilig fotskrubb av ting du garantert har i kjøkkenskapene. Det gjorde fantastisk godt for noen litt slitne vintertær, skal jeg si deg.

THIS IS WHAT YOU NEED:
4 dl Sukker
3 ss Olivenolje (du kan bruke mer dersom du ønsker at skrubben skal bli mykere og mer flytende)
2ss Flytende honning
1 ts Bakepulver

Finn frem en bolle og bland alle ingrediensene godt sammen. Fyll deretter i et glass med lokk som du kan ta med deg inn i dusjen. Et deilig rituale er å starte med et fotbad, så fortsette med en god skrubb. Vi har skrevet om et deilig fotbad tidligere som du finner her. Ellers kan du velge den raske varianten og avslutte en deilig dusj med å skrubbe beina godt og smøre de inn med en god fuktighetskrem etterpå.

Føttene dine kommer til å takke deg!