Cheers to the weekend

HELLO TROPICAL SPARKLE 

Været blir varmere, sola ser vi stadig mer av og tiden vi er på vei inn i er bare så lys og herlig! Da passer det perfekt å ta frem litt tropiske vibber. Denne fredagens NOLO-drink er inspirert av nettopp det, og jeg håper at den faller i smak.

THIS IS WHAT YOU NEED:

Ananasjuice
Ingefærøl
Ingefær
Appelsin
Basilikum

THIS IS WHAT YOU DO:

Bland først sammen 50/50 ingefærøl og ananasjuice. Rasp deretter opp en tommelstor bit ingefær og skvis ut saften av den, smak deg til hvor mye av ingefærsaften du ønsker i drinken. Some like it hot! Til pynt bruker du en tynn skrive med appelsin, river litt ekstra ingefær og bruker noen blader basilikum. Isbiter er alltid godt og gjør enhver drink freshere!

Vi ønsker deg en herlig helg! Og, du ikke glem å klikk deg inn her på søndag. Da kommer det en deilig frokost!