Detox og egentid på agendaen

GI KROPPEN EN DETOX MED EPSOM SALT 

Bruker du Epsom salt selv? Eller lurer du kanskje på hva det er?  Det ligner veldig på vanlig bordsalt, men det er det altså ikke. Epsom salt er et mineral sammensatt av magnesium og sulfat, og hjelper kroppen med å trekke ut avfallstoffer. Derfor blir Epsom salt ofte brukt i bad, da det skal ha mange gode egenskaper for kroppen. Det absorberes opp gjennom huden og tilfører kroppen din magnesium, og magnesium er kjent for å motvirke kramper i muskler – perfekt etter trening eller hvis du sliter med litt leggkramper.

EPSOM SALT SINE EGENSKAPER OG BRUK:

– Det sies å reduserer stress
– Kan reduserer smerter og inflammasjon
– Skal gjør godt for stive muskler og ledd
– Sies å gir deg bedre søvn

Et lite vidunderprodukt med andre ord.

Varme bad og Epsom salt er den nok det mest brukte ritualet. Men du må ikke ha et badekar for å kunne nyte godt av Epsom salt, det er også perfekt i et deilig fotbad. En enkel og deilig måte å snike inn litt egenpleie i en hektisk hverdag. Epsom salt kan også brukes som skrubb. Masser inn saltet på fuktet hud i dusjen og la det virke på huden i noen minutter, før du skyller av. Da får huden tid til å trekke til seg de magiske mineralene. Epsom salt lukter ingenting, så du kan fint blande inn noen dråper med din favorittolje for den ekstra gode spafølelsen.

Hvis du vil lese mer om Epsom salt kan du klikke her. De selger Epsom salt på de fleste helsekostbutikker.