To nye favoritter

TO NYE FAVORITTER PÅ KJØKKENHYLLA 

Noe av det jeg er mest fornøyd med i leiligheten, er denne hylla jeg har hengt opp på kjøkkenet. Jeg liker å ha fine ting rundt meg, noe vakkert å hvile øynene på. Selv om noen kanskje hadde tenkt at denne hyllen må være tiltenkt krydder eller andre kjøkkenredskaper, så tenker jeg at denne hylla funker like fint til vakre, inspirerende ting. Selvfølgelig kan man mikse litt små stilleben blant de praktiske kjøkkentingene også. Vi får veldig mange spørsmål om hvor vi kjøper glasskupler! Og her om dagen kom jeg over noen skikkelig fine på Mester Grønn. Sjukt fine og til en god pris i tillegg.

Ikke bare er de pene å se på, de er også geniale å bruke over duftlys for å bevare duften. Eller du kan putte noen av dine fineste ting inni. Litt som på et museum, de vakre tingene du ønsker å bevare og som betyr ekstra mye!