Loving this flower power

VILL, VAKKER OG ROSA

Her ser dere ferdig resultat av blomsteroppsatsen jeg startet på. Og jeg ble ordentlig fornøyd – om det er lov å si! Og ikke minst var det veldig morsomt å lage den. Leke meg med å putte inn og ut blomster, prøve og feile til jeg fikk det utrykket jeg ønsket. Dette kjenner jeg at er noe jeg vil gjøre mer av! Ekstra fint syntes jeg det blir når du bruker en liten potte til å ha blomstene i, den miksen av proposjoner gjør oppsatsen ekstra spennende.

Skjær opp oasisen i passe stor bit sånn at den ligger litt over kanen på potta. Dypp den i vann til den er helt gjennomfuktet. Jeg har ingen spesielle triks, men for meg handlet det om å ha det gøy og lage noe helt eget og særpreget. Startet først med å putte blomster og strå inn på sidene og jobbet meg mot midten, forskjellige høyder og volum skaper et ekstra fint utrykk.

Vann litt hver dag så oasisen alltid er våt. Det kan også vært lurt å ha den stå kjølig om natten, da vil blomstene holde seg lenger.