Våre Oslo favoritter

GODE BAKEVARER OG VAKKERT INTERIØR 

Åpent bakeri på Frydenlund er verdt et besøk. Jeg dro dit egentlig bare fordi jeg viste om det fantastisk fine taket (og det gode bakverket), men hele stedet er eventyrlig fint! Det er som å dra tilbake i tid. Det henger masse fin stukkatur på veggene som er hentet fra en fransk dekorasjonsbedrift og noen av dekorasjonene er over 200 år gamle. Masse historie og en ganske så magisk stemning! Jeg bestemte meg for å spise croissant og leke at jeg var i Frankrike en halvtimes tid og det var ganske så fint!

Altså, se på dette fantastiske taket? Viste du at det er hentet fra et bakeri i Paris og er fra ca 1930? Lampen skal visstnok være fra et lite slott i Toulouse området. Tullete fint!

En liten og ekte Parisian vindeltrapp fører deg opp til mesaninen. Jeg anbefaler deg å finne en ledig plass der oppe, perfekt utsikt utover den koselige kafeen.

Som den lille flaskesamleren jeg er, så la jeg så klart merke til alle de fine flaskene på øverste hylle. Så fine farger!

Og du? Har du noen Oslo favoritter, noen tips til steder vi bør besøke? Del gjerne! Du finner en oversikt over våre favoritter her.