Favorite diffuser blends

GREEN FOREST FRESHNESS

Hver eneste dag så fylles hjemmet mitt opp av deilige dufter fra diffuseren min. Og etterhvert så har jeg kommet frem til noen blandinger som jeg er ekstra glad i. Slik som denne friske duftblandingen jeg har valgt å kalle Green Forest Freshness, nettopp fordi den består av en deilig miks av eteriske oljer fra trær og grønne planter.

Green Forest Freshness Diffuser Blend:

3 dråper Eukalyptusolje

3 dråper Bergamottolje

2 dråper Peppermintolje

Denne blandingen gir en skikkelig fresh, grønn duft som virker oppkvikkende og forfriskende. Jeg synes det er den perfekte miksen å ha i diffuseren min når jeg sitter og jobber. Føler den gir meg litt ekstra fokus og kreativitet!

Er du på utkikk etter en diffuser? Denne fant jeg overraskende nok på Clas Ohlson og jeg har blitt så glad i den. Den er liten og nett, og passer inn i de fleste interiører – og prisen var det heller ingenting å si på!